Våra pass

Svettis (medel)

Ett medelpass som passar de flesta. Kroppen får en ordentlig genomkörare med både kondition, styrka och smidighet. Hopp ingår men instruktören visar alltid en hoppfri variant av rörelserna. Fartfyllt pass för dig som älskar att röra på dig till medryckande musik

SomaMove (medel)

En dynamisk form där vi tränar styrka, balans och smidighet till skön avkopplande musik. Vi upprepar serier av positioner flera gånger, men du stannar inte länge i varje position. Vi lägger stor vikt vid rätt andning i kombination med rörelserna.

Core (lätt-medel)

Ett pass med fokus på kroppens kärna, dvs bålmuskulaturen. Detta inkluderar ben, mage, rygg och sätesmuskeln. Denna träningsform görs i syfte till att bygga upp styrka, stabilitet och balans. 

StepUp (medel)

Ett pass där du jobbar runt och upp och ner på en step-up bräda (en ca 20 cm hög liten bänk). Stepup tränar lårets framsida och baksida samt sätes-musklerna.
I och med den lite tyngre belastningen på skelettet får denna träning också positiva effekter på benmineraliseringen vilket innebär att det förebygger benskörhet.

Yoga (lätt-medel)
Ashtanga
Vinyasa Flow

Yoga är ett system där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ.

Zumba (lätt-medel)

Ett fartfyllt danspass till medryckande musik. Vi tränar kondition, koordination och upplever musik- och dansglädje.

Tabata (medel-hårt)

Tabata är en form av intervallträning, vi varvar 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila. I tabata arbetar vi igenom hela kroppen fast med lite extra fokus på core. Passet går att anpassa efter individuell förmåga och mående. Passet innehåller uppvärmning, intervaller med styrka och kondition samt stretch. Tabata passar dig som vill bli starkare och få bättre kondition! 

StRöBa (lätt-medel)

Styrka, Rörlighet & Balans 
StRöBa är ett pass med funktionell träning där vi tränar hela kroppen genom dynamiska rörelser, både ståendes och på matta, i takt till medryckande musik. Vi utmanar både vår balans, rörlighet och styrka för att bli starkare i vardagen. I StRöBa förekommer inga hopp eller konditionsträning.

Kreativ Dans (lätt)

Dans och rörelse utan koreografi, ledaren guidar dig till meditativa rörelser genom de olika kroppsdelarna och du inspireras att hitta dina rörelser till olika rörelserytmer. Musiken är varierande och en källa till att skapa rörelser i stunden. Passet lockar till rörlighet, utforska ditt rörelsemönster och dansglädje.

Cirkelfys (medel-hårt)

Stationsträning där du tränar både styrka och kondition. Vi använder både redskap och kroppen som belastning.

HIIT/EFIT (medel-hårt)

HIIT – högintensiv intervallträning.

EFIT – korta och intensiva pass uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad. En ordentlig uppvärmning liksom avslutande stretch ingår.