Våra instruktörer

Tullinge GymMix månar om att ha välutbildade instruktörer som delar med sig av sin glädje för träning. Vi lägger stor vikt på hög kvalitet och låter våra instruktörer få återkommande utbildning. Vi i föreningen uppskattar det engagemang som alla våra instruktörer visar på sina pass, till exempel genom att lyssna till motionärernas önskemål, lägga ner tid och energi på väl genomtänkta träningspass.

Nyfiken på våra instruktörer? Här nedan presenterar några av våra instruktörer sig själva och sina pass!

Agneta Nevell

Jag som avskydde idrotten när jag var ung gick på ett Gymmixpass 1994 och blev förälskad i gruppträning. Jag utbildade mig till instruktör redan 1999 och började med Gympa. Numera har jag många strängar på min lyra, alltifrån Spincykling och Tabata, till Aerobic och Step-up. Träning är så mycket roligare när man är fler!

Anna Lowe

Jag har lett cirkelpass i föreningen sedan 1998. Det talar för vad jag tycker om träning och föreningen! I perioder har jag även lett Tabata. Jag har olika utbildningar via Svenska gymnastikföreningen, gymstick kettelbell m. fl. event.

Camilla Yhrström

Zumba fitness är för mig dans, glädje och musik från världens alla hörn. När man väl tagit sig till ett zumbapass känns det inte som att man tränar. Jag är zumbainstruktör och kommer alltid hem från ett pass fylld med ny energi och hoppas att man som deltagare gör det också.

Cecilia Lind

Jag hittade yogan på Tullinge GymMix för många år sen och kände att jag hittat min träningsform. Jag utbildade mig till yogalärare på Yogadevi 2016 och när jag blev tillfrågad att hålla yoga på GymMix kändes det extra kul att få komma tillbaka där min resa började och cirkeln är sluten!

Elin Isrealsson

Du vet känslan som sprider sig genom kroppen när man hör en riktigt bra låt… En känsla som gör att man vill dansa! Det är Zumba för mig. Jag är licenserad zumbainstruktör och på mitt pass blandar vi latinamerikanska rytmer med enkla steg som alla kan hänga med i!

Hanna Tenbrock

Jag älskar träningsglädjen som uppstår när jag både leder och deltar i gruppträning. Den ger så mycket energi! Det här året leder jag Svettis men vikarierar även med olika intervallpass.

Isabella Buchet

Jag tycker om gruppträning och det är roligt att inspirera andra. Jag håller i Seniorsvettisen.

Jenny Storgård

Jag är GymMix ordförande och jag tränar gärna många olika pass i föreningen. Träning för mig ska vara inspirerande, rolig och utmanande. Jag leder Boxtabata där vi tränar med handskar och mitsar i olika slagkombinationer mixat med kondition.

Jessica Ekberg

Jag leder Tabata i första hand. Det ger mig en massa energi att träna tillsammans i denna roliga träningsform som passar alla!

Lisa Hjulström

Att få inspirera till dans och rörelse utan koreografi är min passion. Det är fantastiskt att se hur deltagarna upptäcker nya sätt att dansa och röra sig. Jag är utbildad Frigörande Dans inspiratör och leder passet Kreativ dans.

Liza Douhan

Jag leder Seniorsvettis. Enligt mig är det härligt att röra sig till musik och att få inspirera andra att vilja göra det också är ännu bättre.

Sabrina Rook

Jag får energi av att träna i grupp – utan krav på prestation, status eller tävling. Jag älskar att leda pass och se glada, svettiga motionärer följa mig. Jag är utbildad yogalärare & gruppinstruktör och håller i Core och mitt egna ihopknåpade koncept DisCore, samt vikarierar med yoga vid behov. 

Sara Richardsson

Började som motionär, blev värd och sen 2012 tog jag klivet och blev ledare för Svettis. 2018 kom StRöBa in i mitt liv och nu kan jag inte tänka mig en termin utan StRöBa. Efter några års uppehåll är jag även tillbaka med Svettis.
Tullinge GymMix är glädje, svett och gemenskap för mig!